Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Az egyetlen hajléktalan - opera két felvonásban


Csepel Színház

2017. augusztus 10. 19:00

Az egyetlen hajléktalan - opera 2 felvonásban, magyar nyelven

A sikeres 2015-ös premier után újra élvezheti a közönség a Fedél Nélkül utcalap szerzőinek írásaira épülő, kellemes zenéjű operát. A kapcsolódó marketingkommunikáció és az előadás céljai: hajléktalan embertársaink iránti társadalmi érzékenyítés, figyelemfelhívás az otthontalan művészek tehetségére, valamint hajléktalanság témájában cselekvő egyének és szervezetek összefogásra buzdítása.

A teljes jegybevételt ezúttal is otthontalan embereknek ajánlja fel az előadáson társadalmi munkában, ingyen közreműködő stáb: a Fedél Nélkül utcalap hajléktalan terjesztői és szerzői részére, a Kispesti Evangélikus Gyülekezet segítségével egy kispesti hajléktalan családnak és a Diótörés Alapítvány fiatal, otthontalan felnőttjeinek gyógyszer- és vitaminszükségleteire.


Col Legno – Csábi István: Az egyetlen hajléktalan két felvonásos, magyar nyelvű opera  

2017. augusztus 10. csütörtök 19 óra 

Csepel Színház XXI. Árpád u. 1.

Balázs Edgár - Egyetlen Hajléktalan, tenor címszereplő

Bauer Andrea - Szociális Munkás, szoprán

Gradsach Zoltán - Polgármester, bariton 

Helyi lakosok (I. felvonás), Hajléktalanok (II. felvonás) 

Kiss Veronika szoprán; Mike-Nagy Kitti, Ujfalusi Dorottya altok; Col Legno tenor; Kárpáti Attila basszus.

Homeless Ensemble Bihary Virág fuvola, dr. Molnár Valéria oboa, Siménfalvy Árpád angolkürt, David Karla klarinét, basszusklarinét, szoprán szaxofon, Ujfalusi Ivett fagott / Kóródi Márton kürt, Tóth Tamás trombita, piccolo trombita, Lukács-Borbély Andrea harsona / Gárdos Éva billentyűs hangszerek és korrepetitor

Karmester Dénes-Worowski Marcell

Rendező - Col Legno


14 év  alatti diák jegy: 500,- Ft (a kiválasztott és  a kosárba helyezett jegyeknél érvényesíthető)A kép alkotója: Dvorcsak Gábor ( otthontalan művész. )