BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Az egyetlen hajléktalan - opera két felvonásban


Csepel Színház

2017. augusztus 10. 19:00

Az egyetlen hajléktalan - opera 2 felvonásban, magyar nyelven

A sikeres 2015-ös premier után újra élvezheti a közönség a Fedél Nélkül utcalap szerzőinek írásaira épülő, kellemes zenéjű operát. A kapcsolódó marketingkommunikáció és az előadás céljai: hajléktalan embertársaink iránti társadalmi érzékenyítés, figyelemfelhívás az otthontalan művészek tehetségére, valamint hajléktalanság témájában cselekvő egyének és szervezetek összefogásra buzdítása.

A teljes jegybevételt ezúttal is otthontalan embereknek ajánlja fel az előadáson társadalmi munkában, ingyen közreműködő stáb: a Fedél Nélkül utcalap hajléktalan terjesztői és szerzői részére, a Kispesti Evangélikus Gyülekezet segítségével egy kispesti hajléktalan családnak és a Diótörés Alapítvány fiatal, otthontalan felnőttjeinek gyógyszer- és vitaminszükségleteire.


Col Legno – Csábi István: Az egyetlen hajléktalan két felvonásos, magyar nyelvű opera  

2017. augusztus 10. csütörtök 19 óra 

Csepel Színház XXI. Árpád u. 1.

Balázs Edgár - Egyetlen Hajléktalan, tenor címszereplő

Bauer Andrea - Szociális Munkás, szoprán

Gradsach Zoltán - Polgármester, bariton 

Helyi lakosok (I. felvonás), Hajléktalanok (II. felvonás) 

Kiss Veronika szoprán; Mike-Nagy Kitti, Ujfalusi Dorottya altok; Col Legno tenor; Kárpáti Attila basszus.

Homeless Ensemble Bihary Virág fuvola, dr. Molnár Valéria oboa, Siménfalvy Árpád angolkürt, David Karla klarinét, basszusklarinét, szoprán szaxofon, Ujfalusi Ivett fagott / Kóródi Márton kürt, Tóth Tamás trombita, piccolo trombita, Lukács-Borbély Andrea harsona / Gárdos Éva billentyűs hangszerek és korrepetitor

Karmester Dénes-Worowski Marcell

Rendező - Col Legno


14 év  alatti diák jegy: 500,- Ft (a kiválasztott és  a kosárba helyezett jegyeknél érvényesíthető)A kép alkotója: Dvorcsak Gábor ( otthontalan művész. )